Hétköznapok

 2009.02.28. 01:05

Nem is tudom mik történtek a napokban,de azért megpróbálok emlékezni,ami nem mindig megy oly tisztán. Egyik nap a tescowban találtunk a szerencsénkre,mikor is a már m:a.l.p által bejáratott biztonsági őrtől rutinossan rákérdezett,hogy van e olyan mint múltkor..

Kimentek az üzletből és nem is olyan soká malp egy másfél literes rózsaszínes folyadékkal tért vissza.Rögtön a kezembe nyomta,hogy kóstoljam meg a nedüt.Elsőre nem tudtam megállapítani,hogy befogadja e a szervezet vagy egyszerűen majd csak eltűri.Irány lakás,eszmecsere,'mézeságyas' rózsavíz,őrület,ájulás,összehúgyozás az erkélyen eszméletlen állapotban.Alkoholmérgezés-élesztésnek értelme nem volt.Jöhetett a filctoll,firkálás,szemúveg és bajusz rajzolás.Én ekkor leléptem.

Másnap reggelre mandulagyulladás és lázálmok,gyógyszer semmi,késztetés az orvoslátogatásra nulla.Mindegy túléltem a későbbi segítség által...

Nem is mondtam még, új albiba költöztünk a csajommal.Szomszédok még bírják,bár nem vagyunk hangosak,de egy teszt nem árthat.

Oroszlányiak ne felejtsetek partyra jönni,március 6-án a Segaro Pub-ban megvillogtatom a kezdő DJ tehetségemet ami még rengeteg csiszolásra és formálásra vár.De majd az idő és Jah a helyes útra vezetnek...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://begb.blog.hu/api/trackback/id/tr5970934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása